Знам’янський район
Спорт

Запрошуємо на чемпіонат міста з панкратіону

Запрошуємо на чемпіонат міста з панкратіону
19 березня у спортивному залі Знам’янської КДЮСШ відбудеться відкритий чемпіонат міста з панкратіону. Початок змагань о 9.00. Урочисте відкриття о 12.00.
Відзначимо, що дані змагання є традиційними і проходять щороку. Цього разу турнір є визначним і тим, що 2016 року Знам’янський клуб єдиноборств «Піт-Файтер» святкує 10-річчя. Його засновником і президентом є тренер вищої категорії, майстер ІІ дан Олексій Слуцький. За роки існування клубу Олексій Анатолійович виховав чимало спортсменів, серед яких чемпіон Світу серед ветеранів Корж-молодший, чемпіон Європи з бойового самбо, чемпіон Світу з панкратіону у розділі ММА та срібний призер у розділі Греплінг (Хорватія, 2013 рік) Арман Григорян, чемпіон Європи з Комбат Дзю-Дзюцу і срібний призер Європи з бойового самбо Влад Ільїн та срібний призер юніорського чемпіонату Світу з панкратіону Михайло Сайфудінов.

Як створювався клуб єдиноборств «Піт-Файтер»? Про це дізналися в Олексія Слуцького. «Спочатку я тренував спортсменів у Кіровограді. Працював із тренером Володимиром Вікторовичем Коржем. З часом він поїхав до Польщі. Я ж завершив заняття в Кіровограді і проводив заняття в Пантазіївці. А 10 років тому створив клуб «Піт-Файтер». Набирав дітей по одному; давав оголошення, запрошував на свої тренування», – зазначив Олексій Анатолійович.

"ВК" у PDF