Знам’янський район
Спорт

Команда з Дмитрівки виграла змагання з волейболу

Команда з Дмитрівки виграла змагання з волейболу
В рамках 36-ої районної спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів сільських рад та колективів фізкультури у Богданівці відбулися змагання з волейболу.
Участь в турнірі взяли сім команд, котрі були поділені на дві групи. У групі «А» найкраще грали господарі, які без проблем справилися з командами з Диківки, Володимирівки та Суботців (в кожному з матчів вистачало по дві партії).

А от за друге місце в групі велася відчайдушна боротьба. Перемігши впевнено Диківку, команда з Суботців за результатами трьох партії поступилася волейболістам з Володимирівки. В останньому матчі групи команда Володимирівки (граючий тренер Віталій Воровський), програвши першу партію Диківці, зуміла вирвати перемогу в матчі, вигравши дві наступні партії. Волю до перемоги володимирівці проявили і в матчі за третє місце, у якому переграли команду з Цибулевого.

У вирішальному матчі турніру зустрілися Богданівка та Дмитрівка, яка в групі «Б» переграла команди з Цибулевого і Трепівки. Поступившись в першій партії з рахунком 19:25 та поступаючись в сім очок у другій, дмитрівці зуміли переломити хід фінального матчу. Перемігши в другій партії з рахунком 27:25, команда з Дмитрівки (граючий тренер Віктор Солдатенко) в третій не залишила шансів богданівцям – 15:6.

Дані змагання пройшли за підтримки Відділу молоді та спорту Знам’янської РДА (начальник – Олександр Стукаленко) та районної організації ФСТ «Колос» (голова – Сергій Богун).

"ВК" у PDF