Знам’янський район
Спорт

Богданівка виграла турнір з футзалу

Богданівка виграла турнір з футзалу
У спортивному залі Знам’янської КЮСШ в рамках Спартакіади серед сільських рад пройшли змагання з футзалу.
У турнірі мали зіграти 12 команд, але Пантазіївка відмовилася від участі. Тож в групі «А» було лише дві команди (Богданівка і Диківка), які в матчі між собою визначили, з якого місця вийдуть до чвертьфіналу. Сильнішою була Богданівка – 7:2.

З групи «В» до чвертьфіналу не вийшла Казарня, яка поступилася Цибулевому та Іванківцям. У групах «С» та «D» за вихід до наступного етапу змагань була більш напружена боротьба. Перемога в серії післяматчевих пенальті Трепівці не дозволила вийти з групи. Досить результативну гру сьогодні продемонструвала Володимирівка – 14 м’ячів забили в двох матчах. Якщо в протистоянні з Дмитрівкою програли з різницею в один м’яч, то Мошорине вдалося переграти. Саме Мошорине не зуміло вийти з групи «D».

У чвертьфінальних протистояннях Богданівка розгромила Цибулеве. Диківка на матч не прибула, і Іванківці до півфіналу вийшли без гри. Суботці завдали нищівної поразки Володимирівці. І лише в останньому чвертьфіналі глядачі стали свідками напруженого непоступливого протистояння, переможець в якому визначався в серії післяматчевих пенальті: у «футбольній лотереї» фортуна посміхнулася Петровому.

У першому півфіналі Богданівка протистояла Суботцям. Богданівці впевнено почали матч і в середині другого тайму вели з рахунком 6:0. Супернику лише вдалося забити два м’ячі престижу. В іншому півфіналі теж не вийшли боротьби: Іванківці в «суху» розгромили Петрове – 7:0. У переможців 5 м’ячів на рахунку Олександра Постільняка.

У матчі за третє місце більше сил залишилося в Суботцях – 4:3. У вирішальному матчі змагань перший тайм видався досить напруженим: Іванківці зусиллями Олександра Постільняка відкрили рахунок. На початку другого тайму матчу богданівці зуміли зрівняти рахунок. А далі «видали» результативний інтервал: чотири м’ячі влетіли у ворота Іванківців. За рахунку 1:5 було складно розраховувати на перелом подій. Олександр Постільняк лише зумів відіграти один м’яч. Тож у підсумку матч завершився з рахунком 5:2 на користь богданівців, у складі яких в фіналі хет-трик на рахунку Олександра Довженка.

На церемонії нагородження призери та переможець отримали дипломи, а богданівці ще отримали Кубок. Також за підсумками змагань були вручені індивідуальні відзнаки окремим гравцям: кращим захисником визнано Тараса Барвінка (Іванківці), кращим бомбардиром став Олександр Довженко (Богданівка), який на цьому турнірі забив 11 м’ячів.

Груповий етап

Група «А». Богданівка – Диківка 7:2
Група «В». Казарня – Цибулеве 1:5
Група «В». Казарня – Іванківці 1:4
Група «В». Цибулеве – Іванківці 2:4
Група «С». Суботці – Петрове 6:3
Група «С». Суботці – Трепівка 4:4 (по пен 1:2)
Група «С». Петрове – Трепівка 4:0
Група «D». Дмитрівка – Володимирівка 6:5
Група «D». Дмитрівка – Мошорине 5:3
Група «D». Володимирівка – Мошорине 9:6

Матчі плей-офф

Чвертьфінали:
Богданівка – Цибулеве 9:1
Іванківці – Диківка 3:0
Суботці – Володимирівка 15:2
Петрове – Дмитрівка 3:3 (по пен. 5:3)
Півфінали:
Богданівка – Суботці – 6:2
Іванківці – Петрове – 7:0
Матч за третє місце.
Суботці – Петрове – 4:3
Фінал.
Богданівка – Іванківці – 5:2

"ВК" у PDF