Знам’янський район
Спорт

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл
В рамках реалізації обласної програми розвитку фізичної культури і спорту в Кіровоградській області працівниками освіти міста впроваджується програма вдосконалення ігрових форм та методів навчання і виховання учнів закладів освіти.
У 2015/2016 навчальному році в рамках розвитку фізичної культури та спорту перед спортсменами, вчителями фізичної культури, тренерами КДЮСШ, учнями закладів освіти, вболівальниками і шанувальниками футболу поставлено амбітне завдання проведення на Знам’янщині І-го чемпіонату з футзалу серед найкращих збірних команд ЗНЗ.

Федерація футболу м. Знам’янка та спонсори з ентузіазмом підтримали програму реформування фізичної культури та спорту в закладах освіти. Реалізація державної політики у сфері зміцнення здоров’я школярів засобами фізичної культури та спорту, популяризація розвитку футболу у місті, активізація спортивної роботи серед шкільної молоді та їх участь у загальноміських спортивно-масових заходах сприяли залученню до цієї справи як хлопців, так і дівчат.

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл

До реалізації спортивного проекту залучилося керівництво КДЮСШ (директор Є.Гавришевський) та Голова Федерації Футболу в м.Знам’янка тренер-викладач В.Лень. На підставі наказу начальника відділу освіти Л.Грекової від 02 грудня 2015 року № 294 з 15 по 17 грудня в спортивному залі КДЮСШ проведено І чемпіонат міста з футзалу серед збірних команд шкіл (дівчата) м. Знам’янка. Змагання пройшли по коловій системі і показали наступні результати:

НВК– ЗШ № 7 7:0
ЗШ № 3– ЗШ № 6 3:1
НВК – ЗШ № 6 1:2
ЗШ № 3 - ЗШ № 7 4:0
НВК- ЗШ№ 3 2:2
ЗШ № 6 - ЗШ № 7 4:3

В ході спортивної боротьби було чимало гострих моментів біля воріт і на полі. Дівчата показали, що футбол може стати запорукою подальшої спортивної долі, а також окреслили плани щодо формування першої міської команди з фут залу (дівчата) у місті.

Суддівською колегією визначені результати І -го чемпіонату:

І – ЗШ № 3,
ІІ– ЗШ № 6,
ІІІ– НВК,
IV– ЗШ № 7.

Кращими гравцями були визнані: Безребра Єлізавета (кращий воротар ЗШ № 3), Колесник Вікторія (кращий захисник НВК), Паутова Аліна (кращий бомбардир ЗШ № 3).

Також були проведені конкурси, в яких було виявлено переможців: в жонглюванні м’ячем першою стала Павловська Анастасія (НВК), а в точності удару - Колесник Вікторія (НВК).

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами. Освітяни вітають переможців, дякують Федерації футболу за підтримку та розвиток футболу на Кіровоградській землі.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF