Знам’янський район
Спорт

Перші досягнення маленьких спортсменів

Перші досягнення маленьких спортсменів
12 грудня спортивний клуб ГО «Дитячо-молодіжне об’єднання «Нове Покоління» провів перші змагання з рукопашного бою серед молодших вихованців (тренер Станіслав Флорінцев, який займається Джиу-Джитсу з 1997 року, має чорний пояс – перший дан, чемпіон Джиу-Джитсу України у 2005 році, срібний призер кубку України, майстер спорту).
Серед запрошених були присутні начальник відділу культури і туризму Світлана Бабаєва, керівник Кіровоградської обласної організації «Асоціація Джиу-Джитсу України» Михайло Челпанов.Змагання проходили в молодшій та середній вікових категоріях. Переможці турніру отримали медалі в молодшій групі: за перше місце – Катерина Флорінцева та Ганна Степанова, за друге – Максим Немічев та Максим Гончаренко, третє – Данило Григор’єв та Дмитро Півненко. В середній групі переможцями стали: перше місце – Богдан Цирюпа та Олександр Грінець, друге – Максим Колесник та Кирил Носенко, третє місце – Юлія Озарчук та Никита Дементьєв.

Розповідає Станіслав Сергійович: «Зараз налагоджуємо контакти з Кіровоградською обласною федерацією Джиу-Джитсу, щоб діти приймали участь в чемпіонатах обласного та всеукраїнського рівнів. Взагалі, враження від змагань можна описати таким висловом: «Душа співає, а розум задовільно потирає руки». Бачити захоплені погляди батьків та учасників – це найголовніше».

"ВК" у PDF