Знам’янський район
Спорт

За крок до медалей

За крок до медалей
У Кіровограді в спортивній залі КДЮСШ №2 пройшли ігри відкритого чемпіонату області з гандболу серед юнаків 2004-2005 р.н.
У змаганнях взяли участь сім команд: п’ять з Кіровоградської (Кіровоград, Знам’янка, Олександрія, Ульяновка, Петрове) та по одній з Миколаївської (Доманівка) та Одеської (Іванівка) областей.

Команди були розподілені на дві групи. За результатами першого дня змагань до півфіналу вийшли Доманівка, Іванівка, Кіровоград та Знам’янка. У матчі за вихід до фіналу знам’янчани зустрічалися з командою із Іванівки й поступилися з рахунком 12:15. В матчі за третє місце гідно протистояли господарям змагань – основний час зустрічі завершився внічию (10:10), а в додатковий – кіровоградці «вирвали» перемогу – 12:10.

У результаті Знам’янка посіла четверте місце. Кращими гравцями в складі знам’янської команди стали Владислав Горошко та Марк Ніжебецький.

«На відкритому чемпіонаті області наша команда добре виступила. Ми разом тренуємося не довго; ця група дітей була набрана місяць тому. Висловлюю подяку батькам дітей, за кошти яких команда їздила на змагання», – зазначив тренер знам’янської команди Микола Лежненко.

26 грудня у Знам’янці планується проведення Рідзвяного турніру з гандболу серед юнаків 2001-2002 р.н.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF