Олександрівський район
Суспільство

Олександрівська «Радість» танцює, хоч і дистанційно

Олександрівська «Радість» танцює, хоч і дистанційно
21-26 липня дитячий хореографічний колектив «Радість» Олександрівського РЦДЮТ (керівниця Тетяна Чорногорець) брав участь у IV дистанційному Міжнародному багатожанровому онлайн фестивалі-конкурсі «Самоцвіти — країна безмежних можливостей» (м.Львів). Скарбничку колективу поповнили грамоти та кубки за призові місця.
— Відколи почався карантин, це наш п’ятий дистанційний конкурс, — хвалиться здобутками вихованців Тетяна Василівна. — Найперший був у Полтаві, де «Радість» здобула три перших місця, потім Харків, Запоріжжя, Дніпро, де ми вибороли перші і декілька других місць. На львівському фестивалі посіли одне друге і два третіх місця.

Я шукала подібні онлайн конкурси, щоб через карантин не зупинятися у нашій з дітьми творчій роботі. У нас є відео виступів, які ми надсилаємо організаторам, журі в онлайні оцінює рівень колективу, а організатори поштою надсилають нагороди і сувеніри, які дітям приємно отримувати.

У вересні колективу виповниться 5 років. Займаються три вікові групи в яких танцює 65 дітей. У нашому репертуарі сучасні, естрадні та народні танці. Назва колективу повністю відповідає атмосфері, яка у ньому панує: у нас завжди весело, між собою дружать і діти, і батьки, а я як професійний хореограф прагну високого рівня майстерності.

З 1 до 15 вересня я набиратиму до колективу нових учас- ників від 5 до 14 років включно. У нас займаються діти з Олександрівки, Івангорода, Триліс, буду рада бачити юних танцівників з цих та інших населених пунктів.

Я дуже непосидюча, тому як тільки закінчиться карантин, ми одразу вирушимо на очний конкурс, бо дітям треба пізнавати нове, танцювати на нових сценах, тоді й нові успіхи не забаряться.
Тетяна Юганова

"ВК" у PDF