Світловодський район
Суспільство

Ярослав Сичевський – учасник ХVІ Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020»

Ярослав Сичевський – учасник ХVІ Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2020»
Цьогоріч у цікаві книжкові мандри вирушили учні 6-7 класів, найактивніші читачі світловодських бібліотек. Серед них і учень 6-Б класу НВК №4 Ярослав Сичевський. Нещодавно в центральній міській бібліотеці відбулося вручення Ярославу сертифікату за участь у ІІІ (обласному) етапі конкурсу та заохочувальний приз.
«Цей конкурс не просто всеукраїнський, він глобальний. Він покликаний не тільки дати можливість юним книгоманам продемонструвати свою ерудицію і знання, а й найголовніше – показати важливість книги для сучасної людини», – наголосила директорка Світловодської ЦМБС Тетяна Головачова. Кураторка конкурсу «Книгоманія 2020» у Світловодську Наталя Підгірна подякувала Ярославу за активну участь, побажала творчих успіхів та зазначила, що українська молодь вміє читати, вміє розуміти та робити правильні висновки з прочитаного.

Основна ідея таких конкурсів – популяризація читання та розвиток творчості, тож провідна бібліотекарка бібліотеки – філії №8, на базі якої проходив ІІ етап конкурсу, запропонувала Ярославу взяти участь і в інших, не менш цікавих конкурсах.

Запрошуємо всіх охочих талановитих учнів шкіл долучитися до участі у Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання», Міжнародному дитячому конкурсі-єднанні «На одній хвилі», Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули». Переможці отримають сертифікати та подарунки від організаторів. З умовами зазначених конкурсів ви можете ознайомитися у бібліотеках міста та на сайті обласної бібліотеки для дітей ім. Шевченка. www.librarychl.kr.ua

Тетяна Головачова

"ВК" у PDF