---
Суспільство

82 випадки захворювання на коронавірус зафіксовано в Кіровоградській області

82 випадки захворювання на коронавірус зафіксовано в Кіровоградській області
Станом на 11:00 9 квітня на Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 82 випадки захворювання на коронавірус, з них - 4 летальних.
Помер 72-річний чоловік, який тривалий час перебував у Центральній міській лікарні м. Кропивницький з хворобою серця й був інфікований на коронавірус. Також у приватній клініці від поліорганної недостатності померла 54-річна жінка. Результати ПЛР-тестування підтвердили її інфікування на COVID-19.

Нагадаємо, що 4 квітня від усклaднень, спpичинених коpонaвіpусом, помеpлa 84-pічнa мешкaнкa м. Кpопивницький, а 6 квітня - 77-pічнa мешкaнкa м. Новомиpгоpод, в якої теж лабораторно підтвердився коронавірус.

Наразі з діагнозом коронавірус лікуються 78 осіб: 61 з м. Кропивницький, 7 з Кропивницького району, 5 з Долинського району, по одній особі з м. Олександрія, смт. Вільшанка, Компаніївського, Маловисківського та Знам’янського районів. Пацієнти з м. Олександрія, смт. Вільшанка, Компаніївського та Маловисківського районів перебувають на госпіталізації в м. Кропивницький і не поверталися хворими додому.

Всього госпіталізовано 50 осіб – 39 у середньому стані важкості, 7 у важкому стані, 4 у стані ближче до задовільного.

Методом ПЛР-тестування на коронавірус обстежили трьох дітей з м. Олександрія, результати негативні.

Серед інфікованих двоє вагітних (м. Кропивницький, Долинський район). Обидві жінки мають легкий перебіг хвороби й знаходяться вдома на самоізоляції. Також серед числа хворих – 28 медиків та одна працівниця аптеки.

kr.consumer.gov.ua

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF