Онуфріївський район
Суспільство

Повір у себе

Повір у себе
Третього грудня в Онуфріївському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся ХІV районний фестиваль для дітей з інвалідністю «Повір у себе» на тему «Майбутнє України в твоїх руках».
На сьогодні дітей з інвалідністю в Онуфріївському районі близько 50, але за станом здоров’я участь у фестивалі змогли взяти лише половина дітей.

Свято для дітей підготували та провели працівники районного центру дитячої та юнацької творчості, правники районного центру соціальних служб для дітей та молоді. Відбулася чудова концертна програма «У гостях у Посмішки». Особливо гостям свята сподобалися номери вокального ансамблю «Асорті» і вихованців хореографічного гуртка.

Діти, учасники фестивалю, продемонстрували присутнім домашнє завдання — малюнки та вироби з дерева. Діти із задоволенням брали участь у конкурсах, переможці отримали нагороди та сувеніри. Ведучі познайомили глядачів з юними учасниками. Так, Софійка з Камбурліївки розповіла, що їй шість років, в цьому році вона пішла до школи, у вільний час захоплюється малюванням, дуже любить тварин, вдома у неї є киця Мілка та собачка Айза. Ще вона полюбляє кататися на велосипеді, вирощувати квіти та ходити в гості до бабусі та дідуся. Вдома вона допомагає мамі у вихованні меншого братика Максима, якому один рік. Мріє стати лікаркою. Діма з Павлиша в цьому році відсвяткував свій 13-й день народження, навчається у 8 класі. Дуже любить працювати з деревом, виготовляючи макети зброї, ось і на фестиваль Дмитро привіз чудовий виріб. Також хлопець любить домашніх тварин, добре володіє комп’ютером. Мріє стати кухарем. Бурхливі оплески отримав Назар з Онуфріївки. Хлопець за один рік опанував кубик Рубіка та багатогранну фігуру мегамінкс. Хлопець вийшов на сцену та продемонстрував своє вміння.

Після закінчення свята усі діти отримали подарунки.

Владислав Овчаренко
Повір у себе
Повір у себе
Повір у себе
Повір у себе

"ВК" у PDF