---
Суспільство

16 листопада Міжнародний День толерантності

16 листопада Міжнародний День толерантності
На серйозні розмови про толерантність «Я, ТИ, ВІН, ВОНА» до районної бібліотеки для дітей Новгородківської ЦБС завітали учасники гуртка «Юні декламатори та ведучі» будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Марія Ляшенко), представники районного парламенту дітей та учнівського самоврядування ПТУ№36 смт Новгородка (керівник Світлана Москаленко).
Основні поняття, які розглядалися під час спілкування за «круглим столом», це уміння творити добро, співчувати, бути порядними і ввічливими, вміти поважати інших. Обговорювали різні ситуації, які відбуваються в житті. Дискусія проходила дуже жваво і захоплююче. Діти та підлітки обговорювали питання про те, якими особистими якостями повинна володіти толерантна людина.

Поетичності заходу надали вірші, казки про толерантність, милосердя, співчуття у виконанні учасників гуртка «Юні декламатори та ведучі».
Присутні також переглянули відеоролики про толерантність, які створили учні ПТУ№36 смт Новгородка та ознайомилися з книжковою виставкою: «Толерантність врятує світ». Кожному учаснику заходу були вручені пам’ятки «Посміхнися світові і він посміхнеться тобі», «Засвіти ліхтарик толерантності».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF