---
Суспільство

Перший дзвоник в Онуфріївці

Другого вересня о дев’ятій ранку на подвір’ї Онуфріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралися учні, представники педагогічного колективу, батьки, жителі та гості селища. Під звуки духового оркестру сформувалася святкова колона, яка вирушила на центральний стадіон.
Трибуни стадіону повністю заповнилися глядачами. Під гучні оплески старшокласники винесли прапор України. Ведучі запросили до мікрофону наймолодших учнів – першокласників. Їх в цьому році досить багато: два класи по 27 учнів. Усього за парти Онуфріївської школи сіли 495 учнів, з них 32 випускники.

До поздоровлень долучилися директорка школи Світлана Рощенко, начальниця відділу освіти та науки райдержадміністрації Олена Самородченко, начальниця відділу культури та туризму райдержадміністрації Світлана Балим, голова батьківського комітету Оксана Косенко. Вони тепло поздоровили школярів та вчителів з початком нового навчального року, подякували батькам за допомогу школі. А далі розпочалася святкова програма, під час якої учні шукали ключ від рідної школи, а коли знайшли, то запросили своїх товаришів на навчання. Завершилося свято традиційним першим дзвоником, і вчителі повели учнів на перший в цьому навчальному році урок.

Владислав Овчаренко

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF