---
Суспільство

Юні красуні Новгородки —неперевершені

Юні красуні Новгородки —неперевершені
Масу гарних святкових вражень, приємних і позитивних емоцій отримали присутні на конкурсі «Міні-міс 2019», який відбувся 27 червня у Новгородківському районному Будинку культури.
У конкурсі взяли участь шість чарівних маленьких дівчаток — випускниць дошкільних закладів: Даша Кирієнко, Крістіна Трикула, Аліна Ворона, Єва Шишкіна, Ліза Гаркавенко, Маша Вєтрова.

Програма складалася з п’яти конкурсів. Дівчатка приготували візитівку — коротку інформацію про себе, показали свої таланти і вміння у кулінарному та танцювальному конкурсах і виконали дефіле в різних образах. Маленькі леді у святкових сукнях, в одязі для відпочинку та стильному одязі вправно, спокійно, впевнено і чітко дефілювали на сцені, хоча це був їхній дебют. Конкурсантки читали вірші, співали пісні, танцювали, пригощали смаколиками, приготовленими власноруч.

За підсумками конкурсу володарками номінацій стали: «Міс чарівність» — Крістіна Трикула, «Міс вишуканість» — Єва Шишкіна, «Міс грація» — Маша Вєтрова, «Міс фантазія» — Аліна Ворона, «Міс загадковість» — Ліза Гаркавенко, «Міс креативність» — Даша Кирієнко. Усім маленьким принцесам вручили подарунки від селищної ради та солодощі і фрукти — від редакторки районної газети.

Між конкурсами дарували свій талант присутнім і підтримували дівчаток-конкурсанток Ангеліна Шевченко, Аріна Гонжа, Ліза Кирієнко, Софія Дяченко, гурт «Соловейки» й учні хореографічного класу дитячої школи мистецтв.

Ольга Лісова

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF