---
Суспільство

Немає професії гуманнішої

Немає професії гуманнішої
День медичного працівника – особливе свято, яке традиційно відзначається в Україні у третю неділю червня. У такий день всім нам хочеться від щирого серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, які вони дарують кожному, роблячи це з властивою даній професії невимушеністю та легкістю. Адже за цим стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка й потужна інтелектуальна праця. Здавна, більше за будь-які матеріальні надбання, цінувалось здоров'я людини. Воно є благом і щастям кожного, а професія лікаря вважається гуманною та благородною. Медики – приклад професіоналізму, мужності та жертовності. Завдяки їм до пацієнтів знову повертається щастя бути здоровими.
14 червня у районному будинку культури з нагоди професійного свята привітали медиків Новгородківщини численні шанувальники та поціновувачі їх праці. З вітальними словами до присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, заступник голови районної ради Віктор Криворучко та селищний голова Олександр Сириця. Вітаючи медичних працівників керівники району та селища зауважили, що не зважаючи на ряд об’єктивних та суб’єктивних причин все ж таки за останні роки значно зміцнилась матеріально-технічна база закладів охорони здоров’я району, постійно підвищується професійний рівень працівників галузі. Побажали усім медикам міцного здоров’я, спокою і достатку, радості в кожній миті буття, світлої долі та подальших професійних здобутків.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у наданні медичної допомоги та з нагоди професійного свята Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено: медичну сестру практики сімейної медицини Зінаїду Перев᾽язко та завідуючу поліклінічним відділенням Наталію Хмельницьку; Грамотами райдержадміністрації та райради – лікаря сімейної практики-сімейного лікаря ЦПМСД Ларису Бондаренко, лікаря акушера-гінеколога ЦРЛ Анну Бондарчук, медичну сестру педіатричного відділення Лідію Кондратюк, медичну сестру анестезиста хірургічного відділення Тетяну Терещенко, головну медичну сестру ЦРЛ Світлану Носенко. Оголошено подяки молодшій медичній сестрі ЦПМСД Світлані Здір та медичній сестрі психіатра поліклінічного відділення ЦРЛ Наталії Шайнозі. Почесними грамотами селищної ради з винагородою нагороджено молодшу медичну сестру Ларису Бур’яненко, програміста ЦРЛ Тетяну Дем᾽яненко, лаборанта ЦРЛ Руслану Желєзну та молодшу медичну сестру приймального відділення Антоніну Бойко.

З щирими словами подяки та побажаннями до своїх колег звернулися головний лікар ЦРЛ Олексій Нестройний, головний лікар ЦПМСД Наталія Жук та голова профспілки працівників медичної галузі Наталія Хмельницька. Керівники медичних колективів подарували кращим лікарям, медичним сестрам та санітарам квіти та нагородили грамотами і подяками.

На закінчення свята медичних працівників і всіх його учасників віршами та чудовими вокальними номерами вітали вихованці будинку дитячої та юнацької творчості, працівники і аматори районного будинку культури та самі медичні працівники.

Ольга ЛІСОВА
Немає професії гуманнішої
Немає професії гуманнішої
Немає професії гуманнішої

"ВК" у PDF