---
Суспільство

Феєричне свято «Випускник-2019» у місті Знам'янка

Феєричне свято «Випускник-2019» у місті Знам'янка
Червневий вечір двадцять сьомого 2019 року був по особливому приємним для випускників нинішнього року, адже саме у цей день заклади загальної середньої освіти проводжали у доросле самостійне життя своїх уже колишніх учнів.
В місті Знам’янка відбулося загальноміське свято «Випускник - 2019», що стало особливим не тільки для винуватців події, а й для всього міста, адже втретє випускний вечір був загальноміським і відбувся у міському Палаці культури. Організаторами свята стали працівники відділу освіти та закладів освіти міста.

Святкування розпочалося у міському парку відпочинку, де відбулася приємна зустріч випускників, вчителів, батьків та усіх бажаючих залишити на згадку декілька світлин у розкішному святковому вбранні біля зіркової фотозони.

Свято продовжилося урочистою ходою випускників, сповнених гарних, позитивних емоцій та вражень разом з учителями, батьками, представниками міської влади, відділу освіти та у супроводі барабанщиць-учениць шкіл, крокуючи центральною вулицею міста.

Біля Палацу культури випускників зустрічали: чарівна дівчинка-дитинство Поліна Пєтушкова з ведучою Олександрою Гвоздик, а також малюки з хореографічного колективу міського Палацу культури «Топотушки» (керівник Т.Часник) з танцем «Ми зірочки маленькі». Випускники подякували малюкам за приємний сюрприз та прощання з дитинством запальним флешмобом, який став родзинкою цьогорічного святкового дійства. Усі присутні гучними оплесками зустріли тих, для кого цей вечір став першою сходинкою у доросле життя – випускників 2019 року закладів загальної середньої освіти міста Знам’янка.

Урочиста частина у глядацькій залі розпочалася вітальними словами ведучих свята Вікторії Котлярової та Богдана Козіна, які привітали усіх присутніх та запросили до святкової зали найголовніших та найважливіших на цьому святі - випускників 2019 року.

Щирі вітання та побажання світлої долі, упевнених кроків у самостійність лунали цього дня на адресу випускників від міського голови Філіпенка Сергія Івановича та помічника-консультанта народного депутата України Олеся Довгого Андрія Клименка.

Заступник начальника відділу освіти Черкас Наталя Леонідівна та міський голова Філіпенко Сергій Іванович першими привітали та вручили медалі за високі досягнення у навчанні кращим випускникам міста, яких цього річ було п’ять (дві золоті та три срібні медалі). До почесних нагород долучили і вручення Почесної відзнаки відділу освіти випускникам, які під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання набрали 180 і більше балів. Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти міста керівниками закладів загальної середньої освіти міста відбулося під гучні оплески глядацької аудиторії.

Зі святом випускників привітали молодші братики та сестрички, класні керівники, перші вчителі та батьки. Випускний бал не обійшовся без щирих слів, пісень, танців у виконанні зразкових хореографічних колективів міста «Екстраверт» (керівник М.Стукаленко) та «Перлина» (керівник Н.Залєвська), вокального тріо (Д.Малініна, Д.Капінос та Є. Гончарова), а також батьків випускників та вчителів. Своїм співом зачаровували присутніх також В. Котлярова, викладач вокалу Центру дитячої та юнацької творчості, а також Д.Кірій, студент Комунального закладу вищої освіти «Кіровоградський музичний коледж».

Цього дня, були, звичайно, і сльози, але від щастя та радості, і зворушливі побажання щасливої життєвої дороги та здійснення мрій. У ритмах вальсу кружляли випускники… Цей день вони будуть згадувати, як один з перших кроків у доросле самостійне життя – незабутній вечір прощання з дитинством та юністю.

Окрему подяку висловлюємо за підготовку номерів батьків, учнів та вчителів, оформлення свята, музичний супровід, а також його проведення Подвиженку Геннадію Івановичу, Безаю Олександру Володимировичу, а також команді працівників міського Палацу культури, які допомогли створити незабутнє феєричне дійство «Випускник-2019».

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради

Знам'янська міська рада

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF