---
Суспільство

«Квітнева феєрія 2019»

«Квітнева феєрія 2019»
Другий рік при знам’янському міському Палаці культури працює вокальна студія «Melos» (керівник Руслан Павловський), вперше її солістки вибороли нагороду у вокальному конкурсі на всеукраїнському рівні в м.Умань.
Хорові колективи, вокальні ансамблі, солісти-вокалісти при державних загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та інші хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти-вокалісти України були запрошені до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі-фестивалі вокально-хорового мистецтва «Квітнева феєрія 2019». Знам’янські вокалістки у складі Марії Шульги, Наталії Дернової та Інни Каличак представили на конкурсі дві пісні «Веснянка» і «Ой, Василю» в стилі фольк-поп. За результатами участі вокальна студія «Melos» отримала диплом за зайняте III місце у згаданому конкурсі.

У мене такого формату вокальний конкурс-фестиваль перший в житті. Хвилювання шалене, але й бажання показати на що ти здатний теж величезне. Атмосфера була дуже легка. Учасники були різні — дитячі колективи, дорослі і маленькі вокалісти. Ми спробували, і можу сказати, що вдалося показати своє вміння, а також зрозуміла, над чим ще треба працювати, — ділиться враженнями Марія Шульга. — Дякую нашому керівнику Руслану Павловському за терпіння, Наталії Альошиній за організацію нашої творчої діяльності. Також дякую усім учасникам вокальної студії «Melos» за їхній позитив, творчість і незабутні моменти, а насамперед Наталії Дерновій, Інні Каличак і Ларисі Ковтун.

Підготувала Оксана Войчишина
«Квітнева феєрія 2019»
«Квітнева феєрія 2019»

"ВК" у PDF