Новгородківський район
Суспільство

Кіровоградщина: імена та здобутки

Кіровоградщина: імена та здобутки
Талановиті, працьовиті професіонали та справжні майстри своєї справи завжди були в пошані. Для тих, хто присвятив своє життя розбудові та розвитку Кіровоградської області, хто зробив значний внесок у розвиток області, хто є справжнім патріотом свого краю, 26 березня у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі імені М.Л.Кропивницького відбулася заключна частина Міжнародного проекту «Україна від краю до краю. Кіровоградщина. Імена та здобутки».
Кіровоградщина — це четвертий регіон, який в рамках проекту представив спільноті свої здобутки у бізнесі, політиці, юриспруденції, медицині, науці, освіті, культурі, спорті, громадському житті, а також вшанує кращих і активних своїх представників. Адже найголовнішим скарбом завжди були, є і будуть люди.

З нагоди відзначення 80-річчя від дня заснування Кіровоградської області Українським інформаційно-видавничим центром «Галактика» за підтримки керівництва Кіровоградської області підготоване видання Книги пошани «Кіровоградщина. Імена та здобутки». Дане видання розповідає про досягнення конкретних людей області в економічному, політичному, соціальному та громадському житті регіону. Ця книга буде представляти область на міжнародних форумах, виставках, презентаціях та інших зібраннях.

Більше ста мешканцям Кіровоградщини за високі трудові здобутки, за значний внесок у розвиток регіону цього дня було вручено нагрудний знак «Патріот Кіровоградщини» та Книгу пошани «Кіровоградщина. Імена та здобутки». Приємну місію нагородження із задоволенням провів голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. Для кожного із нагороджених у нього були теплі ті щирі слова вдячності.

— Нагородження патріотів Кіровоградщини співпало з відзначенням 80-річчя нашої області. Кожен з вас живе, працює на рідній Кіровоградській землі і творить новітню історію. Упевнений, що сьогоднішня подія — ще один крок до об’єднання заради єдиної мети — процвітання України, — зазначив Олександр Чорноіваненко.

Серед нагороджених цими відзнаками і жителі Новгородківщини: Олег Вєтров — директор ПТУ №36; Лариса Зоріна — заслужений майстер народної творчості України; Любов Кулик — Верблюзький сільський голова; Олександр Литвин — директор СФГ «Надія»; Ольга Лісова — директорка ТОВ «Редакція газети «Новгородківські вісті»; Микола Монашок — генеральний директор ПА «МЮННТ» та ТОВ «Прогрес».

А генеральна директорка Українського інформаційно-видавничого центру «Галактика» Галина Захарченко вручила голові обласної ради Олександру Чорноіваненку та ряду жителів області, зокрема голові районної ради Олександру Горбенку, орден «За вірність народу України».

Для нагороджених жителів області, тих, хто доклав багато зусиль, щоб наш регіон був краєм національної єдності, економічної стабільності та культурного розмаїття, музичні номери дарували колективи та солісти обласної філармонії, обласного театру та обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Ольга Лісова

"ВК" у PDF