---
Суспільство

Гурт «ТІК» заспівав для світловодців

Гурт «ТІК» заспівав для світловодців
29 березня у Світловодську відбувся концерт гурту "ТІК" з драйвовою програмою "Хліб і видовища". "ТІК" — це український музичний гурт, який у 2005 році у Вінниці створив Віктор Бронюк. Гурт співає українські пісні, які схожі на розмовне мовлення.
Розігрівати глядачів артисти розпочали піснями "Біла хмара, чорна хмара", "Не цілуй" та "Волошки". Разом із залом лідер гурту Віктор Бронюк заспівав пісню "Тихую", яка, за його словами, не має ніякого поганого підтексту — лише гра бурної фантазії слухачів робить пісню підозрілою. А для тих хто не вірить — музиканти зі сцени показали документ, який дозволяє співати пісню на широкий загал. У репертуарі колективу пісні, які добре знають глядачі і які перевірені часом: "Свєта", "Олені", "Вчителька", "Білі троянди", "Сірожине пірожине", "Альо-на" та пісня "Baby", яка українською звучить як "Баби". Під час виконання пісні "Робот" один з артистів підкорив глядачів рухами робота. Пізніше під численні оплески виконав рухи Майкла Джексона, продемонструвавши місячну ходу. Серед нових пісень виконавці представили актуальну у передвиборчі дні композицію "Циклони".

Кожен міг знайти пісню до душі. Адже половина пісень з концертної програми мали не просто жартівливий характер, але й були такі, над якими важливо замислитися. Вражені виступом артистів, глядачі не раз аплодували стоячи, а гучні вигуки "Дякуємо!" та "Молодці!" вже говорили про те, що концерт вдався.
Гурт «ТІК» заспівав для світловодців
Гурт «ТІК» заспівав для світловодців

"ВК" у PDF