Олександрівський район
Суспільство / Спорт

Ірина Марфула - чемпіонка області з важкої атлетики

Ірина Марфула - чемпіонка області з важкої атлетики
23 грудня відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з важкої атлетики. Участь у ньому взяли спортсмени Кіровоградщини та міста Смілої Черкаської області.
На змагання прибула спортсменка із села Соснівки Олександрівського району чотирнадцятирічна Ірина Марфула (тренер Микола Марфула). У порівнянні з минулим роком Ірина Марфула покращила власні результати – виконала ривок штанги вагою 47 кг, а у поштовху підняла штангу вагою 60 кг. Загальний результат у сумі двоборства - 107 кг у ваговій категорії 71 кг. Спортсменці зовсім трішки не вистачило до першого дорослого розряду. У минулому році на цих самих змаганнях результат Ірини складав у сумі двоборства 79 кг (ривок 34 кг, поштовх 45 кг), тоді спортсменка посіла третє місце. У цьому році Ірина - чемпіонка області.

Ірина була нагороджена дипломами за зайняте І місце в обласному V відкритому турнірі з важкої атлетики на призи заслуженого тренера України В’ячеслава Жукова та І місце у відкритому чемпіонаті ОСДЮШОР «Надія» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років.
Ірина Марфула - чемпіонка області з важкої атлетики

"ВК" у PDF