Новгородківський район
Суспільство

Мітинг до Дня Гідності та Свободи у Новгородці

Мітинг до Дня Гідності та Свободи у Новгородці
21 листопада 2018 року з нагоди Дня Гідності та Свободи в селищі Новгородка на алеї Слави відбулося покладання квітів до меморіальних дошок загиблих воїнів АТО, барельєфів воїнів-інтернаціоналістів, Меморіалу Слави за участю керівництва району та селища, помічника народного депутата України Олеся Довгого, волонтерів, учасників АТО, учнівської та студентської молоді, громадськості селища. Учасники зібрання вшанували пам’ять загиблих під час масових акцій протесту у листопаді 2013 - лютому 2014 року хвилиною мовчання.
В районному будинку культури відбувся концерт-реквієм, приурочений Дню Гідності та Свободи. На заході працівники РБК, аматори, народний аматорський хоровий колектив "Ветеран" та вихованці школи мистецтв виконували патріотичні пісні.
Традиційно пролунала трагічна пісня-символ "Пливе кача" у виконанні директора районного будинку культури Олександра Шевченка.
Цього ж дня в музеї історії району присутні переглянули тематичну виставку "100-річчя боротьби".
А також у загальноосвітніх навчальних закладах, закладах культури району були організовані тематичні уроки, виховні години, круглі столи; в бібліотеках - книжкові виставки, тематичні полиці, що висвітлюють події Революції Гідності.
Мітинг до Дня Гідності та Свободи у Новгородці

"ВК" у PDF