---
Суспільство

Привітали із сторічним ювілеєм

Привітали із сторічним ювілеєм
У понеділок, 29 жовтня, виповнилося 100 років мешканці смт Знам’янки Другої Любові Іванівні Таран. З днем народження і ювілейною датою привітали цього дня іменинницю секретар Знам’янської міської ради Наталя Клименко, помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко, начальник управління соцзахисту населення Алла Волошина, директор територіального центру соціального обслуговування Тетяна Костікова.
На вашу долю випали складні роки життя нашої країни, - зазначила, вітаючи ювілярку, Наталя Клименко. – Це і голодомор, і війна, і післявоєнна розбудова держави. Але ви прожили гідно своє життя, виростили дев’ятьох дітей! Ви, справді, є зразком для сьогоднішнього покоління українців. Тож дякуємо вам за працю, мудрість та бажаємо здоров’я ще не на один рік!

- Почувайтеся добре щодня і завжди залишайтеся такою ж усміхненою, як зараз,– з такими словами звернувся до ювілярки Андрій Іщенко, вручаючи їй цифрову приставку Т2 для цифрового телебачення. – Прийміть цей дарунок від народного депутата України Олеся Довгого і бажаємо вам бачити по телевізору тільки добрі новини!

Розчулена Любов Іванівна разом із донькою Лідією Григорівною дякували гостям за дарунки, а ювілярка побажала, щоб ніколи і нікому не доводилося переживати ні голодомору, ні війни, а всі щоб були здорові і щасливі!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF