Олександрівський район
Суспільство

Одне з пріоритетних завдань влади – ремонт доріг місцевого значення

Одне з пріоритетних завдань влади – ремонт доріг місцевого значення
В Олександрівському районі завершуються роботи по поточному середньому ремонту доріг місцевого значення за межами населених пунктів.
На сьогоднішній день проведено ремонтні роботи на автомобільних дорогах Кропивницький – Михайлівка (вихід на автодорогу Н-01), Олександрівка- Медведівка (межа Черкаської області), Букварка – до автодороги Н-14 – Єлизаветградка, Красносілка – Родниківка та Любомирка – Вищі Верещаки (вихід на автодорогу Цвітне – вихід на автодорогу Н-01). Всього використано коштів дорожного фонду у сумі більш ніж 6 млн. грн. та відремонтовано більш ніж 3 км. окремих ділянок зазначених автомобільних доріг.

В даний час проводяться ремонтні роботи на автодорозі Олександрівка – Омельгород – Михайлівка, де планується освоїти більш ніж 2,7 млн. грн. коштів дорожнього фонду та провести ремонт зазначеної автомобільної дороги між населеними пунктами Ясинове та Омельгород протяжністю 0,8 км.

Роботи по ремонту доріг місцевого значення проводяться працівниками філії “Олександрівський райавтодор” та ТОВ БК “Інвест Трейдинг”, які були визначені виконавцями робіт за результатами відповідних тендерних процедур.

"ВК" у PDF