Онуфріївський район
Суспільство

День захисту дітей в Онуфріївці

День захисту дітей в Онуфріївці
Щороку 1 червня Україна святкує День захисту дітей. В цей день пройшли урочистості і в Онуфріївці. О десятій годині ранку в районному Будинку культури зал повністю був заповнений глядачами, переважна більшість з яких були саме діти, школярі молодших класів Онуфріївської ЗОШ та шкіл району.
Чудовий концерт для наймолодших жителів району підготували та провели працівники районного Будинку культури та художньої самодіяльності. Пісенні номери перемежалися хореографічним та театралізованими постановками. Особливо сподобалася глядачам казка про «Семеро козенят». Майже кожен номер супроводжувався бурхливим оплесками.

По завершення концертної програми до мікрофону запросили секретаря селищної ради Валентину Філатову і директора Онуфріївського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Валентину Фірсову. Валентина Миколаївна і Валентина Борисівна тепло поздоровили дітей зі святом і оголосили, що на них чекає солодкий сюрприз – кожен бажаючий може отримати порцію морозива.

А свято продовжилося на вулиці біля Будинку культури, де на дітей з цікавими конкурсами та іграми вже чекали працівники Онуфріївського центру дитячої та юнацької творчості. Проводився традиційний конкурс малюнка на асфальті, бажаючі могли пограти в шахи та шашки, велика черга хлопчаків та навіть дівчат вишикувалася біля тиру. Всіх запрошували прийняти участь у вікторинах та конкурсах, а на головній площі селища на дітей чекали батути та атракціони, каруселі та солодка вата.

Свято було відмінно проведено, про це свідчив веселий та гучний дитячий сміх і щасливі посмішки на дитячих обличчях.
День захисту дітей в Онуфріївці

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF