Онуфріївський район
Суспільство

Останній дзвоник в Онуфріївській школі

Останній дзвоник в Онуфріївській школі
31 травня в Онуфріївській школі святкували останній дзвоник. Подвір’я школи повністю заповнене учнями, батьками та гостями свята. Особливо виділялися учні першого класу, які на святі останнього дзвоника вперше. Частина дітей в руках тримали повітряні кульки жовтого кольору, інші блакитного, Але коли вони вишикувалися в колону, кульки утворили прапор України.
Під звуки духового оркестру колона на чолі з прапороносцями вирушила на Онуфріївський стадіон. Саме тут в чудовому місці поруч з паркової зоною традиційно проводиться свято першого та останнього дзвоника. До мікрофону запросили директора Онуфріївської школи Світлану Рощенко. Світлана Анатоліївна тепло поздоровила учнів з закінченням навчального року, подякувала вчителям за їх нелегку, але таку важливу працю. В минулому році в школі навчалося 456 учнів, з них випускниками є 44 учні 9-х класів та 27 учнів 11-х класів.

Ми пишаємся Медвєдевою Марією, Берестом Віталієм, Голобородько Вітою, Кириленко Альоною, Зубковою Анастасією, Сліпенською Естер, Довгою Оксаною, Столяж Павлом, які гідно представляли нашу школу, показавши міцні та глибокі знання.

Також хочеться відмітити учнів, які активно протягом навчального року приймали участь у позакласних та позашкільних заходах: Ковтун Діана, Кириленко Альона, Король Олександр, Голобородько Віта, Пугач Анастасія, Медведєва Марія, Наялович Альона, Мамчур Анастасія, Приліпко Ілля, Балабась Діана, Довга Оксана, Зубкова Анастасія, Кодак Олександра, Ткаченко Тетяна, Кукса Вікторія, Карась Андрій, Щепін Олександр, Онисько Іван, Бухаров Тімур, Стрельцова Аліна, Летодіані Маргарита, Кожушко Аріна, Мануілова Влада, Рой-Бондаренко Дарія.

73 учня нашої школи взяли участь у Всеукраїнських олімпіадах, 30 з них зайняли призові місця.
Далі до мікрофону запросили заступника голови Онуфріївської районної адміністрації Валентину Здебську і голову Онуфріївської районної ради Тетяну Уткіну. Валентина Павлівна і Тетяна Іванівна тепло поздоровили учнів з закінченням навчального року, побажали веселих та цікавих літніх канікул, а випускникам побажали обрати в житті той шлях, про який вони мріють. Валентина Павлівна, від районної влади, передала в подарунок школі проектор.

Про здобутки юних спортсменів нашої школи розповів голова Товариства «Колос» Григорій Винник. А пишатися є чим, славиться Онуфріївська школа юними спортсменами, які здобувають призові місця на районних змаганнях. Це: Гордієць Артем, Глинянчук Костянтин, Рєзнік Арсен, Драб Микола, Чорненко ігор, Олефіренко Ілля, Драб Ангеліна, Трепачова Анна, Трапачова Катерина, Голобородько Лілія, Венгеренко Вікторія, Безус Анастасія.

Зі словами подяки звернулася до присутніх виконуюча обов’язків директора Будинку культури Надія Галайдюк. Надія Іванівна подякувала учням які брали участь у роботі гуртків та неодноразово приймали участь у святкових заходах.
Поздоровив учнів з закінченням навчального року лісничий державного підприємства «Онуфріївський лісгосп» Михайло Косенко. Працівники лісового господарства постійно співпрацюють зі школярами, учні беруть участь у висадженні лісових насаджень.

З теплими словами до вчителів, учнів батьків звернулася голова батьківського комітету Оксана Косенко. Найкращі представники педагогічного колективу, кращі учні були нагороджені Грамотами та подарунками. Зі словами подяки зверталися до вчителів як випускники так і наймолодші учні Онуфріївської школи. Були чудові вокальні та хореографічні номери, які дуже тепло зустрічалися глядачами, а завершилося свято традиційним звуком останнього дзвоника.
Останній дзвоник в Онуфріївській школі
Останній дзвоник в Онуфріївській школі
Останній дзвоник в Онуфріївській школі

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF