Знам’янський район
Суспільство

Шахово-шашкові протистояння

Шахово-шашкові протистояння
У залік Знам’янської районної Спартакіади в селі Дмитрівка проведено змагання з шахів та шашок серед чоловіків та жінок.
У змаганнях з шахів серед чоловіків перше місце посів Олександр Урсулов з Трепівки; друге та третє місця у цьому виді посіли відповідно Віталій Бойко та Олександр Єльник (обидва з села Цибулеве). У жіночому шаховому турнірі кращою була Ольга Бендюкевич (Цибулеве); другою та третьою стали відповідно Поліна Балдич (Трепівка) та Дар’я Бабічева (Володимирівка).

У змаганнях з шашок серед чоловіків запеклим було фінальне протистояння між двома жителями села Дмитрівка: Віктор Солдатенко здолав Володимира Плохого. Третім у змаганнях з шашок став Володимир Кріпак (Цибулеве). На шашковому жіночому турнірі не було рівних Поліні Балдич (Трепівка). Друге та третє місця відповідно посіли Ольга Бендюкевич (Цибулеве) та Катерина Душкова (Дмитрівка).

На церемонії нагородження переможці та призери отримали медалі відповідного ґатунку. Змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації та районної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF