Знам’янський район
Суспільство

Заходи з озеленення – справа для всіх

Заходи з озеленення – справа для всіх
У рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» проведені роботи з озеленення території відділення стаціонарного догляду для постійного проживання у селі Дмитрівка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янського району.
Після проведення капітального ремонту приміщення основна земельна територія стацвідділення потребувала відновлення та благоустрою. Саме для цього і були організовані заходи з висадження дерев.

В акції з озеленення взяли участь голова районної державної адміністрації О.Лукашов, голова районної ради С.Макаренко, голова Дмитрівської сільської ради Н. Стиркуль та директор територіального центру Н.Олефірова. Посадовці разом з колективом стаціонарного відділення та працівниками територіального центру висадили велику кількість різноманітних декоративних дерев – сосну гірську, ялівці віргінські та козацькі, ялинки, туї складчасті, західні та вересковидні, самшит різних сортів.

Проведені роботи із висадження дерев були направлені на те, щоб облаштувати для мешканців стаціонарного відділення естетичну та зелену зону біля корпусу.

Попереду у планах – висадка фруктових дерев та створення затишної зони для відпочинку.

Можна не сумніватися, що зовсім скоро територія навколо відділення буде виглядати приємно і мальовничо, зможе тішити око всіх мешканців та відвідувачів закладу.
Заходи з озеленення – справа для всіх

"ВК" у PDF