Знам’янський район
Суспільство

Чемпіонат стартував з поразки чемпіона

Чемпіонат стартував з поразки чемпіона
Стартував відкритий чемпіонат Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року.
У цьому чемпіонаті бере участь сім команд: «Буревісник» (Богданівка), «Колос» (Дмитрівка), «Нива» (Цибулеве), «Хлібодар» (Суботці), «Буревісник» (Петрове), «Маяк» (Трепівка) та «Локомотив» (Знам’янка).

У першому матчі турніру зустрічалися срібний призер минулорічного чемпіонату — дмитрівський «Колос» та дебютант змагань останніх років — трепівський «Маяк». На 17-ій хвилині матчу господарі відкрили рахунок: відзначився Сергій Кущов. До перерви у ворота гостей влетів ще один м’яч. У другому таймі матчу господарям вдалося довести рахунок до розгромного, забивши ще 5 м’ячів. Дубль оформив Дмитро Пастернак, який у перерві помінявся позиціями з Олександром Кушніренком: у першому таймі Олександр був польовим гравцем, а Дмитро — голкіпером, а після перерви було навпаки. Матч завершився з рахунком 7:0 на користь «Колосу».

Цікавим видався матч у Богданівці, де минулорічний чемпіон «Буревісник» зазнав домашньої поразки від суботцівського «Хлібодара». Уже на третій хвилині матчу Олександр Зайцев на собі заробив пенальті. Ударом з «точки» рахунок відкрив Ігор Олійник. Через 10 хвилин при виконанні штрафного удару захисники богданівської команди без опіки залишили кращого бомбардира попереднього футбольного сезону Олександра Степаненка, який ударом головою зрівняв рахунок. На 25-ій хвилині матчу Сергій Грузин, перебуваючи спиною до воріт суперника, вміло переправив м’яч у сітку воріт «Буревісника». Перед перервою господарі зрівняли рахунок: Костянтин Самаіл реалізував пенальті, яке було призначено за гру рукою захисника «Хлібодара». На початку другого тайму матчу захисник і голкіпер «Буревісника» зіштовхнулися на ближній штанзі воріт, і цим сповна скористався Олександр Степаненко — 3:2. Як виявилося згодом, це був останній забитий м’яч у звітній зустрічі, що приніс виїзну перемогу «Хлібодару».

У селі Цибулевому матч між місцевою «Нивою» та знам’янським «Локомотивом» завершився внічию 2:2. Першими відзначитися вдалося футболістам «Локомотива» — на 18-ій хвилині гол на свій рахунок записав Микита Бобров. Через 17 хвилин Ігор Паньковський зрівняв рахунок. У другому таймі матчу команди обмінялися забитими м’ячами — на гол Бориса Сафронова відповів півзахисник господарів Валентин Жуган.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF