Олександрівський район
Суспільство

17 наших земляків одягнуть військову форму

17 наших земляків одягнуть військову форму
26-річного Олександра Скиртаня із Кримок чекатимуть вдома дружина Ірина та трирічний синочок Ельдар. Їх чоловік і тато днями пішов служити до лав Збройних сил України.
Проводжали найріднішу людину з гордістю, адже він не ухиляється від свого громадянського обов’язку, навіть навпаки, вже давно ще юнаком і сам планував піти на службу. Але тоді йому, 18-річному, чомусь постійно відстрочували це, а тепер, вже коли отримав повістку, не сумніваючись, вирушив служити.

Рідним, звичайно ж, не хочеться відпускати Олександра, адже його служба триватиме цілих півтора року. Та у військкоматі пообіцяли, що, можливо вдасться потрапити на службу в одну з найближчих до нас військових частин. І додому у відпустки приїздитиме.

Працював Олександр лісорубом на одному з приватних підприємств області. Після закінчення служби знову планує повернутися на роботу. А поки що його родина отримає одноразову матеріальну допомогу від райдержадміністрації та районної ради у розмірі 5 тисяч гривень.

Разом з Олександром того дня відправились на службу ще 16 юнаків з нашого району. Їх проводжали рідні та друзі. З напутнім словом та найкращими побажаннями до всіх звернулись голова райдержадміністрації Ольга Борота та районний військовий комісар Олексій Сєргєєв. Вони пообіцяли призовникам та їх рідним постійну підтримку.

Спочатку хлопців чекає тримісячне навчання, а потім уже розподілять на постійну службу у різні військові частини.
17 наших земляків одягнуть військову форму

"ВК" у PDF