Олександрівський район
Суспільство

Покоління Google обирає...

Покоління Google обирає...
У Єлизаветградківській селищній бібліотеці відзначили Міжнародний день Інтернету, який вже давно став невід’ємною складовою життя сучасної людини.
Цього дня користувачів запросили на День Інтернету "Покоління Google обирає..." , метою якого було: формування навичок правильного реагування на небезпеку в мережі, формування культури поведінки в Інтернеті, дотримання правил особистої безпеки. Протягом дня було проведено: урок-гру "Безпека в Інтернеті", турнір знавців Інтернету, огляд тематичної виставки "Весь світ в екрані - це Інтернет".

Користувачі, які завітали до бібліотеки, взяли участь у справжній дискусії щодо ролі Інтернету у нашому повсякденному житті. Учасники заходу розповідали, коли вони вперше познайомилися з інтернетом, як часто і для чого користуються мережею, як навчались самі і як навчають зараз своїх бабусь і дідусів користуватися сучасними гаджетами та веб-ресурсами.

Молодших школярів Вікторія Голинська навчала грамотного пошуку інформації в мережі Інтернет. Увагу, звісно, акцентували на електронних книгах та бібліотеках онлайн. Переглянувши презентацію з даної теми, діти мали змогу здобуті знання закріпити на практиці, розгадавши з допомогою Всесвітньої мережі кросворд. І наостанок на них чекав сюрприз – перегляд анімованої версії книги українського письменника Антона Сіяніки «Райдугони».

Пройшло вже майже п’ять років , коли в бібліотеці, завдяки програмі "Бібліоміст", появились комп'ютери. За цей час безкоштовним Інтернетом скористалися до тисячі користувачів. Жителі нашого невеличкого селища вдячні за можливість працювати на комп'ютерах - читати найновіші новини, проглянути прогноз погоди, зареєструватись у соціальних мережах. Учням школи та студентам Інтернет допомагає у навчанні.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати Інтернет-центр бібліотеки та удосконалити свої навички у володінні комп’ютерними технологіями.


Покоління Google обирає...
Покоління Google обирає...
Покоління Google обирає...

"ВК" у PDF