Олександрівський район
Суспільство

Районна програма “Турбота – ХЛІБ” у дії

Районна програма “Турбота – ХЛІБ” у дії
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександрівського району завжди і за будь яких умов сприяє особливо вразливим категоріям населення у вирішенні різноманітних соціальних проблем, наданні своєчасної підтримки і невідкладної допомоги. Коли самотня людина – інвалід, пенсіонер чи малозабезпечена родина залишається наодинці зі своїм лихом, вони можуть розраховувати на допомогу територіального центру.
Робота територіального центру ведеться за багатьма напрямами це надання соціальних послуг вдома (504 особи) інвалідам та людям похилого віку і надання натуральної та грошової допомоги (1397 осіб). За сприяння голови районної державної адміністрації Ольги Бороти, голови районної ради Григорія Гончаренка та депутатів Олександрівської районної ради затверджено районні Програми “Турбота” на 2017-2019 роки та “Турбота – ХЛІБ” на 2018-2020 роки, завдяки яким Територіальній центр має змогу надавати грошову допомогу підопічним-ювілярам та допомогу у вигляді хлібобулочної продукції до Новорічних свят, Міжнародного жіночого дня 8 Березня, Великодня та Дня людей похилого віку.

Грошову допомогу мають змогу отримати підопічні-ювіляри, які стоять на обслуговуванні в Територіальному центрі, а хлібобулочна продукція видаватиметься підопічним, які на момент зазначених свят стоять на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома Територіального центру.

Світле свято Великодня уже на порозі. Незалежно від того, віримо ми чи ні, багаті ми чи бідні, молоді чи вже у віці, Великдень об’єднує всіх нас. Тож давайте пам’ятати про те, що ми, українці, єдині, що ми вміємо робити добрі справи.

"ВК" у PDF