Знам’янський район
Суспільство

На часі — покращення матеріально-технічної бази закладів освіти

На часі — покращення матеріально-технічної бази закладів освіти
В опорному навчальному закладі «Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка Знам’янського району Кіровоградської області» відбулася презентація кабінету хімії, який був придбаний для навчального закладу за рахунок коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій в сумі 205,85 тис. грн.
Голова районної державної адміністрації О.Лукашов та помічник народного депутата України Олеся Довгого А.Іщенко, у рамках ознайомлення із сучасно обладнаним кабінетом хімії, зустрілися із педагогічним колективом навчального закладу та завітали до шкільних класів.

Під час спілкування із вчителями керівник району надав роз’яснення щодо принципів запровадження реформи децентралізації, механізмів передачі від органів виконавчої влади органам місцевого самоврядування значної частини повноважень та ресурсів, проведення освітньої реформи в районі, реалізації заходів з покращення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти, вирішення питання підвезення педагогічних працівників до навчальних закладів.
На часі — покращення матеріально-технічної бази закладів освіти

"ВК" у PDF