Новгородківський район
Суспільство

Свято душі та улюблена справа

Свято душі та улюблена справа
Ніколи не шукайте складне там, де все просто. Ця давня мудрість вдало підходить до одного з різновидів орігамі – виготовлення квітів з гофрованого паперу. На вигляд вироби здаються дуже складними, оскільки здалеку їх можна сплутати з справжніми живими квітами. Процес – простий. І це підтверджують ті, хто швидко навчився робити квіти з гофрованого паперу своїми руками.
В нашому випадку це дві чарівні молоді майстрині Наталія Ліцевич та Людмила Солоха з Новгородки. А почали займатися дівчата цією справою майже два роки тому і це хобі стало для них улюбленим. За словами Наталії та Людмили, для орігамі потрібні бажання, цікавість та посидючість. А ще воно буде цікавим тим людям, які люблять геометрію, бо ж в основі лежать геометричні фігури. Їм подобається поширювати це мистецтво, викликати у людей усмішки на обличчях та робити їх нехай трішки, але щасливішими, хоча б на мить…

Хочу запевнити, що флора у їхньому виконанні, хоч і паперова, виглядає відмінно. Такі букети не соромно дарувати близьким людям, прикрашати ними банкетні зали та подарункові коробки.

Майстрині виконують їх на замовлення (тел. 0661486398 Наталія, 0966442351 Людмила). Ідея створення квітів для них перетворилася на яскраву феєрію, свято душі і улюблену справу.
Свято душі та улюблена справа
Свято душі та улюблена справа

"ВК" у PDF