---
Суспільство

Відбір до національної збірної України Ігор Нескорених розпочато

Відбір до національної збірної України Ігор Нескорених розпочато
В Україні розпочато збір анкет на участь у Іграх Нескорених 2018. Цього року п’ятнадцять учасників нашої збірної вдруге візьмуть участь у міжнародних змаганнях у Сіднеї.
У 2017 році збірна України вперше дебютувала у міжнародних змаганнях InvictusGames у Торонто з вражаючими результатами — 14 медалей (8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових) в шести напрямках спорту: пауерліфтинг, плавання, легка атлетика, веслування на тренажері, стрільба з лука та велоспорт на шосе.

У 2018 році Україна вдруге змагатиметься на міжнародних змаганнях 20-27 жовтня вже у Сіднеї, Австралія. Події цьогорічних Ігор Нескорених охоплять весь Сідней — від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор.

15 учасників збірної України будуть змагатися з понад 550 учасниками з 18 країн світу, серед яких Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Італія, Нідерланди, Нова Зеландія, Велика Британія, Сполучені Штати Америки, Йорданія, Ірак, Румунія та Польща.

Зареєструватися на відкриті спортивні тестування можуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в АТО або в ході миротворчих операцій за участю України. Збір заявок на відкриті спортивні тестування триватиме з 1 січня по 25 лютого 2018 року.

Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування є обов’язковим для всіх бажаючих стати членом національної збірної у Іграх Нескорених і є доступним за посиланням:https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman

Графік відбору до національної збірної Ігор Нескорених 2018
10 березня 2018 Cпортивне тестування у Львові
17 березня 2018 Cпортивне тестування у Одесі
24 березня 2018 Спортивне тестування у Києві
12-13 травня 2018 Національні Ігри Нескорених у Києві
14-31 травня 2018 Засідання Комісії по відбору атлетів до національної збірної Ігор Нескорених 2018
01 червня 2018 Офіційне оголошення складу національної збірної Ігор Нескорених

До відбору в національну збірну Ігор нескорених активно закликають долучатись ветеранів також і учасники національної збірної 2017 року. Про свій досвід участі у Іграх Нескорених та важливість спорту у процесі реабілітації ветеранів розповідають у відео капітан команди Ігор Нескорених 2017, золотий призер Ігор Нескорених в Торонто з веслування на тренажері Олександр Писаренко та Павло Мамонтов, бронзовий призер (веслування на тренажерах).

Слідкуйте за новинами «Ігор Нескорених» та підготовкою української збірної в соціальних мережах: Facebook,Twitter,Instagram,YouTube
Контактна особа: Оксана Пашкевич

+38 (063) 888-11-41
o.pashkevych@stratcomua.org

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF