Онуфріївський район
Суспільство

Запрошуємо до участі в премії «Диво-дитина»

Запрошуємо до участі в премії «Диво-дитина»
У 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії «Диво-дитина». Проведення Премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури та туризму України, а також Київською міською державною адміністрацією.
Для здобуття Премії «Диво-дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13-ти років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення.

Премію створено з метою пошуку, відбору та нагородження на підставі експертної оцінки за встановленими номінаціями найталановитіших та найобдарованіших дітей України, що мають унікальні, особливі розумові або фізичні здібності, незвичайні вміння, мають надзвичайну схильність до науки, спорту чи музики.

Номінації Премії:
1. Найрозумніша дитина
2. Найспортивніша дитина
3. Найтворча дитина
4. Найдивовижніша дитина
5. Найгероїчніша дитина

Прийом анкет учасників та інших документів приймаються до 15 березня щорічно. Урочиста церемонія нагородження переможців Премії відбувається у II кварталі щорічно.

Шановні батьки! Звертаємо вашу увагу на те, що здобуття всеукраїнської премії «Диво-дитина» відбувається БЕЗКОШТОВНО! Не потрібно робити вступні зноси чи приховані платежі. За більш детальною інформацією та надання роз’яснень щодо подачі анкет звертайтеся до районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, адмінбудинок, ліве крило, 3-й поверх. Телефон для довідок: 204 55; 068 31 31 668.

"ВК" у PDF