Знам’янський район
Суспільство

Успішний старт юних науковців!

Успішний старт юних науковців!
Відбувся І ( районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Невід’ємною складовою роботи з обдарованою молоддю є пошук та підтримка талановитих дітей. Участь у шкільних та районному наукових товариствах Малої академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає школярам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень. Саме Мала академія наук об’єднує таких розумних і талановитих юнаків та дівчат!

Головним показником досягнень юних дослідників є щорічний Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів.

10 січня 2018 року на базі опорного навчального закладу «Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені І.Г. Ткаченка» пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Директор ОНЗ С.Бойчук разом зі своїми вихованцями гостинно зустрів учасників районного заходу.

На урочистому відкритті зі словами привітання до учнів звернулися перший заступник голови райдержадміністрації О.Грінчак, Богданівський сільський голова А.Іващук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації В.Сидоренко.

На І етап конкурсу-захисту було представлено 48 наукових робіт юних дослідників із 11 закладів освіти району у 9 відділеннях. Учні показали свої знання та результати досліджень у і21 секції (українська мова, українська література, зарубіжна література, фольклористика, англійська мова, математика, фізика, експериментальна та теоретична фізика, інформатика, географія, гідрологія, психологія,біологія, зоологія, ботаніка,хімія, екологія, лісознавство, географія,історія та історичне краєзнавство). Оцінювання здійснювалося у два тури: заочне оцінювання робіт та захист науково-дослідницьких робіт.

Журі конкурсу відзначило належний рівень захисту науково-дослідницьких робіт: високу культуру мовлення конкурсантів, чіткість і грамотність викладення матеріалу, уміння вести дискусію, дотримання регламенту. Захист науково-дослідницьких робіт супроводжувався презентаційними матеріалами.

Участь у наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності.

Бажаємо переможцям успіхів на ІІ (обласному) етапі!
Успішний старт юних науковців!
Успішний старт юних науковців!
Успішний старт юних науковців!
Успішний старт юних науковців!

"ВК" у PDF