Світловодський район
Суспільство

З добром у серці

З  добром у серці
У повсякденних турботах та клопотах ми іноді забуваємо про людей, які знаходяться поряд з нами і потребують любові та піклування. Мова піде про заклад, який ми часто бачимо з вікна маршрутки, яка проїжджає дорогами селища Власівка Світловодського району.
Це Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці, в якому на сьогоднішній день мешкають 179 людей, більшість з яких похилого віку і не мають родичів. В пансіонаті є також геріатричне відділення, пацієнти якого прикуті до ліжка і знаходяться під цілодобовим наглядом медичного персоналу.

Саме тому, у ці новорічні дні, адміністрація Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів №2 на чолі з директором Майстренко С.В. ініціювала проведення акції «Вогник милосердя». За кошти педагогічних працівників були придбані невеличкі солодкі подарунки, які було вручено кожному мешканцю пансіонату. Сподіваємося, що для Світловодської школи-інтернату № 2 ця акція стане щорічною. Адже усім відомо, що з краплини доброти починається усе хороше в житті кожного з нас.

Тож бажаємо усім працівникам Власівського пансіонату ветеранів війни та праці наснаги, терпіння та надії на краще. А його мешканцям – міцного здоров’я.
З  добром у серці
З  добром у серці
З  добром у серці
З  добром у серці
З  добром у серці
З  добром у серці
З  добром у серці

"ВК" у PDF