---
Суспільство

Шановні читачі «Вісника Кіровоградщини»!

Шановні читачі «Вісника Кіровоградщини»!
Минає 2017 рік. Рік, коли ми були разом: газета та її поціновувачі. Протягом цього часу редакція підготувала, а ви прочитали 52 випуски «Вісника». А це понад 600 матеріалів, з яких ви довідалися про майже 400 подій та познайомилися з більше ніж 300 жителями нашої Кіровоградської області.
Для того, щоб побачити ці події і познайомитися з вами, цього року наша редакція проїхала більше 20 тисяч кілометрів, які були для нас різними: ми застрягали на ґрунтівці після сильної зливи і йшли пішки до братської могили в Інгуло-Кам’янці; ми їхали заднім ходом вузькою польовою дорогою у Млинку, щоб вшанувати пам’ять тих, хто поліг, утримуючи 33-ю висотку; ми веселилися разом з вами під палючим серпневим сонцем на Чута фесті у Цибулевому і стояли не в силах вимовити слова у Підлісному біля місця, де живими закопали юних розвідників — піонерів-героїв; нам пощастило бачити радісні очі дітей із Захарівки, які отримали відновлений дитячий заклад та очі щасливих маленьких світловодців, котрим «Різдвяний Янгол» приніс персональні подарунки.

Ми піднімалися на аварійні дахи і ходили коридорами будівель, які потребують капітального ремонту, побували у самому серці залізничної станції, дізналися, як працює гідрометеорологічна обсерваторія, побували на місцях героїчних історичних подій. Ми побачили краєвиди неймовірної краси, нас розглядали корови в яслах, з нами фотографувалися коні на пасовищі, ми тікали від бджіл на пасіці, ми рвали терен і купували полуницю та імбирні пряники.

І скрізь з нами були ви — жителі сіл, селищ та міст Кіровоградщини. Ви супроводжували нас до найвіддаленіших куточків своїх населених пунктів, розповідали про їхню історію, шукали цифри, пригадували хронологію і таким чином ставали співавторами наших матеріалів. Ви радо запрошували нас перепочити після дороги, катали верхи, напували чаєм та кавою, частували кашею та юшкою, пригощали короваями, медом, виноградом і навіть дарували квіти та… хатні віники.

Ви нам дякували, пропонували ідеї (які ми вже втілили чи обов’язково втілимо), критикували, влаштовували детальний «розбір польотів», з нетерпінням чекали виходу матеріалу про себе або зі словами «який я герой» не наважувалися на інтерв’ю. Але ми запевняємо, що ви неймовірні неймовірні люди, які є героями власного життя, і своїми вчинками надихаєте нас жити і працювати, за що ми вам щиро дякуємо.

Ми дякуємо за роботу нашим позаштатним кореспондентам, які оперативно готували ексклюзивні матеріали, і принагідно нагадуємо, що у новому році ми чекаємо на цікаві дописи і від нових авторів.

Це був рік нових знайомств і відкриттів. Ми сподіваємося на приязні стосунки з уже знайомими та очікуємо на нові зустрічі. Ми ж працюватимемо так же наполегливо, аби вам з нами було цікаво.

Усім нашим читачам ми бажаємо, щоб Новий рік приніс у ваші домівки щастя, радість та мир.
Будьмо разом у новому 2018 році!

З повагою
редактор Богдан Дроздов

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF