Онуфріївський район
Суспільство

З турботою про кадри

З турботою про кадри
15 листопада керівництвом Головного управління МВС був підписаний наказ про проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді та майбутніх випускників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградської області з 20 листопада до 21 грудня поточного року.
«З метою спрямування професійних інтересів молоді та забезпечення належної організації добору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку поліцейських, широкого інформування молоді та майбутніх абітурієнтів Кіровоградської області про можливість здобуття вищої освіти за державним замовленням та сприяння працевлаштування молоді».

Згідно графіка в числі перших профорієнтаційна робота була проведена в Онуфріївському районі. Роботу з молоддю району проводила начальник сектору з організації відбору та проведення атестування поліцейських лейтенант поліції Олена Серебреннікова. На зустріч був запрошений представник Дніпровського державного університету внутрішніх справ, декан Олександр Савченко разом з курсантами навчального закладу.

Серед слухачів були майбутні випускники сіл та селищ району. Присутнім демонструвалися слайди та відео кліпи які розповідали про вищі навчальні заклади України, про умови на навчання та проживання. Розповіла Олена Вікторівна про вимоги до абітурієнтів. Серед основних переваг наголошувалося на важливості та престижності роботи в поліції, про безкоштовне навчання, строк якого йде до вислуги та гарантоване працевлаштування після отримання диплому.

Серед 60 слухачів майже кожен четвертий зацікавився можливістю отримання вищої освіти та роботи в поліції. Після закінчення зустрічі присутні мали змогу поспілкуватися з курсантами і задати питання Олександру Савченко.

Більш детальну інформацію про умови навчання можна отримати у будь якому територіальному відділі або відділенні поліції в секторі кадрового забезпечення. Автор дякує капітану поліції Вікторії Антонішеній за надану інформацію.
З турботою про кадри
З турботою про кадри

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF