Новгородківський район
Суспільство

Тарасівка святкувала День села

Тарасівка святкувала День села
Кожен населений пункт Новгородківського району має свою історію, видатних та працьовитих односельців. Приводом згадати цю історію та відзначити поважних людей і здобутки громади за рік є святкування Дня села. З піснями, подарунками, смачними юшкою, кашею та смаколиками, веселою дискотекою відсвяткували 18 листопада День села та День працівників сільського господарства у Тарасівці.
З вітальним словом до жителів звернувся сільський голова Олександр Ярижко, який привітав присутніх із подвійним святом. У своєму виступі Олександр Григорович наголосив, що спільними зусиллями створюється неповторний образ сіл Тарасівка, Козирівка та Ольгівка, зберігається їх історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села — це перш за все успіхи його жителів — працелюбних, добрих і чесних людей. Подарунки та щирі слова вдячності від сільського голови отримали жителі громади — діти війни, воїни антитерористичної операції, учасники бойових дій в Афганістані та ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС.

Добрі слова привітань та цінні подарунки з рук сільського голови отримали довгожителі села Марія Антонівна Сердюк (1921 р.н.) та Григорій Миколайович Ярижко (1927 р.н.), а також наймолодший житель — Макар Городніченко.

Також на святі подякували за терпіння і любов багатодітним родинам та подружнім парам, які прожили 25, 50 і більше років та вручили їм подарунки.

Ведучі свята — чарівна сімейна пара Людмила та Сергій Кісілі від усього серця вітали теплими словами односельців. А працівники та аматори сільського Будинку культури й учні навчально-виховного комплексу порадували присутніх піснями і номерами художньої самодіяльності. Окрім концерту гості та жителі сіл могли пригоститися смачними юшкою, кашею та різними смаколиками. У кінці свята всіх присутніх очікувала святкова дискотека під живу музику.

За прекрасно організоване свято жителі громади дякують Тарасівській сільській раді та сільськогосподарським товаровиробникам і одноосібникам: Володимиру Верещагіну, Сергію Качаненку, Василю Вовчику, Віктору Середі, Миколі Панасенку, Олександру Волошину, Юрію Дощенку, Тарасу Щербині, Анатолію Скороходу, Івану Коньку, Сергію Городніченку, Євгенію Чалому, Олександру Кісілю, Олександру Голіку, Миколі Манохіну, Олександру Пузі, Сергію Манохіну, Віктору Пузі, Миколі Ломакіну, Олександру Гаврилку, Андрію Кудрі та Валентину Кудрі.

Свято видалось на славу. Отож залишається побажати Тарасівській громаді й надалі такої згуртованості, злагодженості, а також добробуту.
Тарасівка святкувала День села
Тарасівка святкувала День села

"ВК" у PDF