Онуфріївський район
Суспільство

В Онуфріївському відділу поліції новий начальник

В Онуфріївському відділу поліції новий начальник
10 листопада в приміщенні районного відділення внутрішніх справ заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок представив особовому складу нового начальника.
Наказом Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області керівником Онуфріївського районного відділу поліції призначено Ігоря Чванька.

Ігор Вікторович народився в селі Мар’ївка Онуфріївського району в 1985 році. По закінченню школи, вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ. Після отримання диплому про вищу освіту повернувся працювати в район. З 2006 року працював в райвідділі на посаді уповноважений опер карного розшуку, з 2010 року начальник сектору карного розшуку. В 2014 році був призначений начальником Онуфріївського райвідділу. Одружений, виховує двох дітей. Не зважаючи на досить молодий вік Ігор Вікторович вже має значний досвід роботи на керівних посадах.

Представляючи нового керівника Дмитро Георгійович подякував особовому складу Онуфріївського відділення поліції за високі здобутки у боротьбі зі злочинністю і наголосив про важливість налагодження більш тісної співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Побажав новому начальнику райвідділу успіхів у роботі.

Поздоровити Ігоря Вікторовича Чванька завітали голова Онуфріївської районної державної адміністрації Сергій Самородченко, заступник голови Онуфріївської районної ради Катерина Калницька, голови сільських та селищних рад. У своєму виступі Сергій Миколайович поздоровив Ігоря Вікторовича з призначенням та повідомив присутнім, що в найближчий час центр селища буде охоплений відеоспостереженням, що буде сприяти боротьбі зі злочинністю. В свою чергу сільські та селищні голови пообіцяли надавати всю необхідну допомогу для виконання працівниками райвідділу їх професійних обов’язків.

Ігор Вікторович подякував присутнім за поздоровлення і пообіцяв докласти максимум зусиль для належного виконання службових обов’язків.
В Онуфріївському відділу поліції новий начальник
В Онуфріївському відділу поліції новий начальник
В Онуфріївському відділу поліції новий начальник

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF