Новгородківський район
Суспільство

Вшанували працівників соціальної сфери у Новгородківському районі

Вшанували працівників соціальної сфери у Новгородківському районі
У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників – людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. Тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість від працівників соціальної сфери.
В переддень свята в Новгородківському районі урочисто відзначили День працівників соціальної сфери. У заходах з цієї нагоди взяли участь голова районної ради Олександр Горбенко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк, заступник голови райдержадміністрації, куратор соціальної галузі Тетяна Акусок. Виступаючі відзначили, що праця соціального працівника сповнена гуманізму, милосердя і тепла. Робота надзвичайно складна, відповідальна та виключно благородна праця, пов’язана з розв’язанням найгостріших, найболючіших проблем суспільства. Побажали присутнім міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги, нових трудових здобутків та завжди бути вірними покликанню працівника соціальної сфери і відчувати гордість за свою професію.

Кращих працівників соціальної сфери нагородили грамотами, подяками та квітами. За сумлінну та добросовісну працю, професійну майстерність, вагомий внесок у підвищення рівня захисту населення та з нагоди професійного свята Грамотою обласної державної адміністрації нагороджено колектив управління соціального захисту населення РДА (керівник Наталія Гук), Подяку обласної державної адміністрації вручено Тетяні Орловій – начальнику відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення РДА. Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено: Олександра Бондаренка – начальника відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді; Тетяну Григоренко – завідувача Новгородківського сектору з питань призначення, перерахунку і виплати пенсій; Ірину Донченко – провідного бухгалтера районного центру зайнятості; Валерію Іщенко, Аллу Медяник та Тетяну Чернюк – соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування; Світлану Кляцьку – начальника відділу праці та комп’ютерного забезпечення управління соціального захисту населення; Ірину Ляшенко – начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності управління соціального захисту населення; Маргариту Худінець – начальника відділу персоніфікованого обліку осіб, які мають пільги, управління соціального захисту населення РДА.

Помічник народного депутата України Олеся Довгого Ніна Грязнова передала щирі вітання та побажання працівникам соціального захисту від Олеся Станіславовича та вручила начальнику управління соціального захисту населення Наталії Гук подарунковий сертифікат на придбання комплекту комп’ютерної техніки. Працівниками та аматорами культури для учасників урочистого зібрання був організований святковий концерт. Свій талант дарували присутнім вокальний ансамбль «Мрійниці», Ілона Зубенко, Оксана Гопак, Лілія Зерніцька, Сергій Пугачов, Ірина Студінська, Олександр Шевченко та чарівна ведуча Наталія Бойко. Соціальні працівники отримали від музичних дарунків масу задоволення та приємних і радісних хвилин.
Вшанували працівників соціальної сфери у Новгородківському районі
Вшанували працівників соціальної сфери у Новгородківському районі

"ВК" у PDF