---
Суспільство

Ювілей у Ольги Лісової

Ювілей  у Ольги Лісової
Багатим видався жовтень на урочисті події, релігійні та професійні свята, дати. Ювілейні 55 років відзначила Ольга Лісова — редакторка газети «Новгородківські вісті».
За пахощами осінніх хризантем, за шелестом багряних листопадів, за відблиском дзеркальної води у річці, за димкою прозорих небокраїв, за чудодійним «бабиним літом» незчулася вона, як і її 55 присіли біля столу. Насичений ритм життя, безкінечні професійні, організаційні і домашні турботи загартували цю милу, усміхнену жінку — і тепер її професійний талант підноситься до найвищої сходинки визнання. Колеги по роботі цінують свого керівника — професіонала своєї справи.

Її професіоналізмом захоплюється багато людей. Поважають її як фахівця, як жінку, як матір. Завжди правдива, щира, усміхнена, як магнітом притягує до себе слухачів і відвідувачів літературної студії «Світоч», де вона є заступником голови цієї студії. Безпосередня і активна, уважна і вихована, жінка завжди з гарячим переконанням відстоює свою думку, але при цьому зважає і на чужий авторитет.

Сумлінна у праці, щира у стосунках, привітна і красива, вона може гордитися прожитими роками від дитинства до зрілості, гордитися чоловіком, дітьми, онуками, радіти колективу, друзям, знайомим.

З ювілеєм Вас, Ольго Михайлівно!

Шановна Ольго Михайлівно! Редакція газети «Вісник Кіровоградщини» вітає Вас зі святом і бажає міцного здоров’я та легкого пера!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF