---
Суспільство

ОДА ініціює внесення змін до обласного бюджету-2017

На окремих напрямках, що потребують додаткового фінансування із обласного бюджету, звернув увагу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.
"В першу чергу, ми хочемо виділити 1 мільйон гривень для придбання необхідного запасу ліків, щоб реагувати на можливість підвищення рівня захворювання на грип та ГРВІ", - зазначив посадовець.

Крім цього, частину коштів передбачається профінансувати на вирішення нагальних проблем гемодіалізного відділення обласної лікарні. Тут вийшов з ладу апарат для очистки води, що коштує більше 300 тис. грн.

"Також ми пропонуємо вже сьогодні передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на проекти, що будуть реалізовуватись у тому числі й в 2018 році, щоб у проектантів був час розробити якісні документи і наступного року при надходженні необхідного фінансування можна було одразу розпочати будівництво".

Керівник області відзначив, що процес підготовки проекту змін до головного фінансового документу відбувається прозоро із залученням усіх сторін.

www.kr-admin.gov.ua

"ВК" у PDF