---
Суспільство

Вірні зберігачі духовної спадщини поколінь

Вірні зберігачі духовної спадщини поколінь
Бібліотекарі у всі часи були носіями духовних та інтелектуальних надбань людства. У переддень Всеукраїнського дня бібліотек, 29 вересня, в центральну районну бібліотеку прийшло багато друзів. Вітаючи бібліотекарів району з професійним святом, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк подякував їм за ентузіазм, за те, що створили осередки духовності, інтелігентного росту для нашої молоді.
Не обійшлося цього дня без теплих вітальних слів, відзнак, подарунків та квітів. За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм у підготовці і проведенні заходів, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи району, активну участь у громадському житті району Грамотою райдержадміністрації та районної ради нагороджено провідного методиста ЦРБ Наталію Третяк та заступника директора по роботі з дітьми Галину Чернову.
Вітання бібліотекарям, всім, хто любить українську книгу, адресував селищний голова Олександр Сириця. Грамотою селищної ради з винагородою за багаторічну сумлінну працю нагороджено бібліотекаря Великочечеліївської сільської бібліотеки, людину, яка віддала бібліотечній справі 45 років плідної роботи, Олександру Оводенко.

Ентузіастів бібліотек – відповідальних працівників було відзначено: Грамотою сектору культури, туризму та культурної спадщини – Світлану Заставу та Подяками сектору – Людмилу Гонтар та Галину Іванову. Вручили нагороди начальник сектору культури, туризму та культурної спадщини Лілія Бойко та голова райкому профспілки працівників культури Анатолій Хмурець, які щиро привітали колег зі святом. Вони побажали всім міцного здоров’я, щастя, добра, любові, спокою і добробуту в домівках, тепла та поваги рідних і близьких

Також гостей, друзів, ветеранів та працівників бібліотечної системи щиро привітала директор ЦБС Валентина Григір, подякувавши колегам за сумлінну працю, активну життєву позицію та вагомий розвиток бібліотечної системи Новгородківщини.

Цього ж дня працівниками бібліотек була оформлена виставка «Творчий майданчик сільського бібліотекаря», де бібліотекарі презентували свої захоплення та хобі. І недаремно цей день співпадає з релігійним святом Віри, Надії, Любові. Адже саме ці начала і допомогають в тому, що бібліотеки в районі збережені, бо й працюють там майстри своєї справи, люди високодуховні, віповідальні та старанні.

Ольга ЛІСОВА

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF