Знам’янський район
Суспільство

Благоустрій міста Знам'янки триває

Благоустрій міста Знам'янки триває
Завершено капітальний ремонт автомобільної дороги по вул. Віктора Голого (на ділянці від вул. Дмитрівської до вул. Федора Горбунова). В подальшому буде розглядатися можливість відновлення асфальтобетонного покриття по всьому автомобільному шляху вулиці.

Проводяться роботи з відновлення зливової каналізації по вул. Віктора Голого, вул. Привокзальної та Привокзальної площі. Зазначена зливова каналізація була засмічена більше 40 років. Дані роботи нададуть змогу відвести талі та зливові води з Привокзальної площі.

Розпочаті роботи з поточного ремонту прибудинкових територій будинків № 29, № 9 по вул. Гагаріна та № 28 по вул. Матросова. Також передбачено ремонт асфальтобетонного покриття за багатоповерхівкою по вул. Гагаріна 11.

Продовжуються роботи з реалізації проекту «Капітальний ремонт дворових та прибудинкових територій житлового масиву вул. Михайла Грушевського, 49-53, вул. Дмитрівської 29-33, вул. Чайковського 26-34».

На даний час вже облаштовано асфальтобетонне вимощення навколо житлових будинків та розпочаті роботи з монтажу бортового каменю.

zn-rada.gov.ua

"ВК" у PDF