Новгородківський район
Суспільство

Готуємося до опалювального сезону

ТОВ «Розвиток альтернативного опалення – теплові енергетичні системи» забезпечує теплом сім навчальних закладів району, центральну районну лікарню та центр первинної медико-санітарної допомоги. В даний момент тут проводять підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону 2017-2018 років.
Зі слів директора підприємства Олександра Сачівкіна, наразі проведено ряд ремонтних робіт для забезпечення якісної подачі теплоносія до споживачів у котельні центральної районної лікарні, а саме: монтаж димової труби (внутрішній та зовнішній); ремонт приміщення котельні; встановлення хімводоочистки; монтаж прискорювача котла для збільшення ККД; ремонт покрівлі даху котельні; заготівля сировини для опалення та встановлено світодіодне енергозберігаюче освітлення.

На сьогоднішній день вже завершено проведення ремонтних робіт по підготовці до опалювального сезону теплових господарств топкових Митрофанівського, Верблюзького, Петрокорбівського та Інгуло-Кам′янського навчально-виховних комплексів. Також проводяться в даний час монтажні роботи по установці нового твердопаливного котла КТ-3Е-200 у топковій Вершино-Кам′янського НВК.

Загальна потреба сировини для опалення у новому опалювальному сезоні становить 7260 складометрів. Станом на початок серпня вже заготовлено 1603 складометрів дров.

Згідно графіку проведення ремонтних робіт придбано лічильник теплової енергії СУПЕРКОМ-1, який буде встановлений в приміщенні головного корпусу центральної районної лікарні. Загалом виконано робіт та придбано матеріалів на суму 445 645 гривень.

"ВК" у PDF