Знам’янський район
Суспільство

Мати – джерело творчості сім’ї

Мати – джерело творчості сім’ї
Святкуючи Всеукраїнський День Матері та Міжнародний День сім’ї, в залі Знам'янської центральної районної бібліотеки відбулося районне свято «Мати –джерело творчості сім’ї». У заході взяла участь заступник голови районної державної адміністрації Олена Грінчак, яка привітала присутніх з родинними святами.
Мати в Україні завжди посідала головне місце в свідомості українців. Сім’я та родина для українців – це святе, центр виховання та життя. Під час заходу його учасниками було зроблено наголос на збереження національних сімейних цінностей, на ролі родини для кожного з нас та свідомого народження і виховання дітей.

Під час свята лунали музичні вітання матерям, діяла книжкова виставка «Майбутнє в руках жінки». Учасники мали змогу взяти участь у презентації родини, кулінарному конкурсі, конкурсі «Мама-педагог» та творчому конкурсі.

Матері Знам'янського району: А.Кіслінська (с.Мошорине), Є.Кобжецька (с.Володимирівка), Т.Лакатош (с.Суботці), О.Сітніченко (с.Богданівка), Н.Самсоненко (с.Трепівка), О.Мартинова (с.Дмитрівка), Г.Рвачова (с.Богданівка) та їх діти представили свої самобутні і неповторні таланти: пісні у власному виконанні, гру на музичних інструментах, вишивки, високий рівень кулінарної майстерності та винахідливість. Творчий підхід учасників зробив захід емоційним і захоплюючим.

За зразкове виховання дітей та забезпечення умов їх гармонійного розвитку кожна берегиня отримала квіти та пам’ятні подарунки.

"ВК" у PDF