Світловодський район
Суспільство

Світ без війни малювали вихованці Світловодської КДЮСШ

Світ без війни малювали вихованці Світловодської КДЮСШ
Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вихованці КДЮСШ у творчій манері відображали своє бачення та розуміння свята. Під гаслом "Світ без війни" 5 травня відбувся конкурс малюнку на асфальті.
До цього дня дітлахи підготували також і чималу кількість малюнків воєнної тематики. Слова ведучої вкотре нагадали присутнім значущість та безсмертя подвигу ветеранів: "Минуло багато років з того часу, як закінчилася війна. Поступово її сліди зникають з лиця землі, але щороку у ці травневі дні ми згадуємо ті тяжкі події".

Директор спортивної школи Василь Мороз відзначив старанну роботу дітей над створенням малюнків, які були винесені на огляд при вході до закладу. По завершенню урочистої частини, діти взялися до створення малюнків на асфальті. За допомогою кольорової крейди та своєї фантазії учасники демонстрували винахідливість та оригінальність, створюючи індивідуальні ілюстрації до свята Перемоги. Кожна деталь була втіленням дитячого бажання панування миру, і кожен малюнок ставав символом перемоги.

Це конкурс, у якому не було переможців та переможених, а тому кожен, по завершенню заходу, як заохочення та подяку за творчі зусилля, отримав солодкий подарунок. Звертаючись зі словами подяки, Василь Мороз зазначив: "Сьогодні ви гарно потрудилися. Вдячний вам і вашим тренерам за те, що знайшли час взяти участь у конкурсі. Комусь знадобилося більше часу, створюючи напередодні малюнки на аркушах. Вони залишаться у нас, а ті, що на асфальті, будуть споглядати інші діти та їх батьки. Вони побачать і зрозуміють, що дійсно ви хочете миру, а якщо буде мир, буде і щастя, успіхи та нові перемоги".

"ВК" у PDF