Світловодський район
Суспільство

Для світловодських школярів пройшов турнір знавців професій

Для світловодських школярів пройшов турнір знавців професій
У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся турнір знавців професій між командами шкіл-інтернатів № 1 та №2.
Учасниками команд стали учні 9-х класів. Захід пройшов за участю центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – давнього соціального партнера Світловодського міськрайонного центру зайнятості.

Фахівці відділу активної підтримки безробітних підготували для учасників та вболівальників цікаві випробування: розгадування кросвордів, відгадування прислів’їв про працю, вікторини, тощо.

Команди показали свою обізнаність щодо типології професій, основних вимог професій до людини. В той час, коли учасники команд з неабияким запалом брали участь у різноманітних конкурсах, вболівальники не лише активно їх підтримували, але й реально заробляли їм додаткові бали.

Захід пройшов весело, цікаво, чим і сподобався як учасникам, так і вболівальникам. На згадку про зустріч всі учасники команд отримали невеличкі подарунки від центру зайнятості.

Наприкінці зустрічі учні та вчителі висловили вдячність за цікавий і корисний захід та побажання зробити такі змагання традиційними.

"ВК" у PDF