Світловодський район
Суспільство

Близько 20 безробітних пішли на роботу з ярмарку вакансій у Світловодську

Близько 20 безробітних пішли на роботу з ярмарку вакансій у Світловодську
У приміщенні Світловодського міськрайонного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій, в якому взяли участь близько 30 безробітних громадян.
Розпочався ярмарок вакансій з презентації роботодавців та вільних робочих місць та вакантних посад, які необхідно оперативно укомплектувати на підприємствах. Серед присутніх: Завод буддеталь ТДВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром», СП з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Плайтех», ПАТ «Світловодське автотранспортне підприємство 13507», ДП «Світловодський завод силікатних виробів», ДП «Завод залізобетонних виробів», ТДВ «ОДЕБП», Філія «Світловодський райавтодор», ПП «Світловодськ млин», ФОП Мацагир Д.В. та ін.

Для шукачів роботи запропонували вакансії сортувальника виробів, сировини та матеріалів, верстатника деревообробних верстатів, кур’єра, головного бухгалтера, водія автотранспортних засобів, дорожнього робітника, вантажника, завантажувача-вивантажувача сировини, палива та стінових виробів, майстра цеху, оператора пульта керування, слюсара-інструментальника, слюсара-ремонтника, та інші.

Представники роботодавців проінформували безробітних про вимоги до претендентів на вакантні робочі місця. Ярмарок перетворився у конструктивний діалог, під час якого безробітні отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили.
Майбутні кандидати мали змогу заповнити анкети та презентувати себе під час особистої співбесіди. Спілкування було доволі насиченим і продуктивним.

За результатами заходу одній особі було видано направлення на працевлаштування, 12 осіб були запрошені на підприємства для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та 5 осіб виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру.

"ВК" у PDF